ollemarta

Märta 1 år

Kategori: Allmänt

I fredags hade Märta sin första födelsedag. Hon har ju varit jättesjuk efter sin vaccinspruta och vi var oroliga att hon inte skulle hinna bli kry innan han hade födelsedag, men natten innan så sov hon hela natten så vi kunde ha det traditionella firandet på säng även för henne. Hon verkade lite konfunderad när vi kom in till henne sjungande "ja må hon leva" och med kameran och presenter i högsta hugg, men hon blev nöjd över de hon fick.









Olle fick vara hemma den dagen och vi spontanbjöd över grannarna på tårta och bullar så det blev ett litet firande i alla fall.







På kvällen gjorde jag en festmiddag för resten av familjen och vi hade det riktigt mysigt!!






I går blev vi bjudna på middag hos våra kompisar på tomtebo. Det är alltid så festligt och trevligt, men det är lite synd att vi nästan aldrig hinner prata i hela meningar eftertsom det är ganska fullt upp när det är fyra barn som springer mellan benen...jaja det blir nog bättre när de blir äldre. Söta är de i alla fall de fyra barnen på 4, 3, 2 och 1 år.
Magnus hade gjort Italiensk lax med pesto och parmaskina, ris och en jättegod sallad med mozzarella. Till efterrätt hade Sara och Nils gjort en pollytårta med grädde. Gissa om vi var mätta när vi åkte hem :)


Tyvärr blev det bara en bild på storkillarna...får ta mer bilder nästa gång :)

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Tycker Märta är jättesöt på kortet på hennes 1 årsdag.Mormor har dåligt samvete för att hon inte var där och uppvaktade. Men jag kommer snart och då ska jag ha en present åt Märta, så då får hon fylla 1 år en gång till.

    Kram från mormor o morfar

    2009-10-18 | 18:00:46

Kommentera inlägget här: