ollemarta

Påskhelgen

Kategori: Allmänt

Då börjar påskhelgen lida mot sitt slut och vi har hunnit med mycket! Vi åkte till Piteå torsdag och där hade vi en mysig och god middag. Mamma hade förberett påskbuffé med massor av mat, efterrätt och senare på kvällen fika och tårta. Gissa om man var mätt efter en sån kväll :)


Olle och Hilda hade så klart jätte skojigt ihop


Kusinerna Mathias och Jakob, höll sig mest i datarummet...


Halva familjen Lindholm

Fredag åkte vi till Nimbys värld på havsbadet och det var jätte kul för de mindre barnen. Ellen var också med. Hon har så otroligt bra hand med barn så det är en fröjd att ha henne med + att hon är en otroligt gullig tonåring :)







Eftersom det var så fint väder så åkte vi vidare till jävre för att hinna vara ute och åka lite pulka innan det bar iväg hem till mormor och morfar igen.

Lördag åkte jag och Markus iväg på stan och inhandlade ett par ecco skor till Mackan. Jätte fina skinnskor som jag tror att han kommer att ha användling av, dock inte ute med barnen (de är alldeles för fina för det :)) Senare på dagen hann jag, mamma och Olle ytterligare en sväng på stan för att köpa galonbyxor till Märta + handskar, men handskar var det svårt att få tag på så det blev bara till Olle. Det är inte helt fel att bara kunna ta vagnen och gå 10 minuter så är man mitt inne i stan och går man 5 minuter år andra hållet så finns det Ö och B, barnens hus, EM, dollar store mm. Så man kan säga att mamma och pappa bor centralt i Piteå...så det är svårt att låta bli att besöka några affärer när man ändå är där...

Söndagmorgon drog vi vidare till Kriberg för att närvara vid Martins dop, det blev ett fint dop





Vidare därifrån hem till Sävar via en kina restaurang i Vindeln...

Idag har vi hinnut med besök av kusinerna Kevin och Rebecca och en tur till dagisbacken för att åka lite skrana, men det var inge vidare trevligt väder så vi gick rätt fort hem och fikade istället :)


Senare på kvällen kom Simone med familj förbi och det var så trevligt att träffa dem alla, var ju så länge sedan Olle och Simone träffades men de verkade då inte som att de brydde sig om det.

Ny arbetsvecka imorgon...

 

Kommentarer

  • Stina säger:

    Nog för att jag inte känner till släktbanden, men visst är lille Martin lik Märta? Tack för kaffet föresten!

    2010-04-06 | 10:30:01
    Bloggadress: http://www.nogg.se/simslin
  • Emelie säger:

    Vilka härliga bilder! Ni verkar ha haft en bra påskhelg. Håller med Stina, väldans vad Martin är lik Märta, otroligt. Hoppas vi ses ute på gatan snart! =)

    2010-04-06 | 13:36:33
    Bloggadress: http://sebbeludde.blogg.se/

Kommentera inlägget här: