ollemarta

Värmebölja!

Kategori: Allmänt

JA i helgen har det verkligen varit varmt och härligt!! Fyra lediga dagar med ca 25 grader är fyra dagar med massor med jobb ute. Vi har kapat buskar (som vi nog gör varje vår...), räfsat, fixat en ram runt trädgårdslandet, fixat växthuset som gick sönder i vintras, planterat planter i växthuset samt börjat måla staketet en andra gång. Det har under de tre åren som de stått uppe bara varit grundat så nu kände vi att det är nu eller aldrig som andra varvet måste dit. Men det känns oändligt långt, när man sitter och målar och tittar åt sidan ser det ut som att det aldrig ska ta slut....men det närmar sig faktiskt slutet nu. Bara imorgon kvar att måla om det är fint väder.





Jag har fixat lite nya dynor på altanen och en ny duk + lite ljuslyktor och i lördags kom grannarna över på grillat så då fick de sitta vid den nystylade hörnan :-)


Barnen satt förstås vid eget bord.

Idag har jag "jobbat" hemifrån men det är verkligen inte enkelt.... + att jag skulle följa Olle på 4 års kontrollen och det tog över två timmar. Han vägde 18.4 kg och var 106cm (tror jag) lång. Hörseltestet fixade han galant men synkollen ska vi göra om till hösten. Tror mest att han var okoncentrerad och tyckte att det var lite obehagligt att ha en lappa för ögat, men det är bra att de inte lämnar det utan att vi får göra om det senare.  


När vi kom hem från 4 årskontrollen väntade Olles kompisar på honom. Då fick de lite mellis i lekstugan. Märta ville ju så klart också vara me på ett hörn. Det är helt fantastiskt underbart att det finns kompisar så nära, dessutom så fina kompisar!!

I går tog jag lite kort på sötbarnen och så här blev det :-)
 

Puss på dig syrran!!


Inte bara brorsan som är sörstig...


Storgrabben!!


 

Kommentarer

  • mormor säger:

    Kan det bli sötare när Olle o Märta pussas? Typiskt Olle han är så gooooo!

    2010-05-18 | 22:27:25
  • Emelie säger:

    Härliga bilder efter en trevlig helg! Det var nice =)

    2010-05-18 | 23:05:13
    Bloggadress: http://sebbeludde.blogg.se/
  • Stina säger:

    Vad fint ni har fått det!

    2010-05-19 | 22:30:48
    Bloggadress: http://www.nogg.se/simslin

Kommentera inlägget här: