ollemarta

Kalashelg

Kategori: Allmänt

Idag har vår älskade Märta fyllt 3 år. oj vad tiden går fort! Hon började redan i går med att ha kalas för sina kompisar, vilket var jätte skoj. Hon fick också jättefina presenter, hello kitty spel, smykeskrin och my little ponny
Det var så kul att få rå om dessa småsyskon en lite stund.Det var lite svårt att blåsa ut ljusen så tillslut var vi några som fick hjälpa till..


Efter en liten lekstund så var det dags för skattjakt ute Markus var lekledare

Inne i lekstugan hade piraterna glömt en skatt

Som de alla fick ta del avSå var kalaset slut och alla fina kompisar traskade hem igen..Hennes riktiga födelsedag började med paket i sängen på morgonen


Och tårta i köketSedan var det dags för bibelutdelning för alla som är 5 år så det blev en promenad i de underbara höstvädret till kyrkan.


Där var det också sång och musik av kyrkisbarnen, barnen var jätteduktiga!

En lugn dag som spenderades ute och inne. Före middagen gick jag, mormor och barnen en sväng till lekparken, skogen och dagisgården. Helt otroligt härligt väder har det varit hela helgen! 


Helgen som varit

Kategori: Allmänt

Helgen som var kom syrran och Hilda hit vilket var jättekul. Jag hade dock lovat min kompis Sara att vi skulle ta en dag på stan på lördag så jag åkte iväg och syrran hade några andra att besöka så hon passade på att göra det när jag var borta.
Väl på stan så var det sjukt mycket folk, kö varän man gick så det blev inte så mycket shoppat. Hittade i alla fall en tröja på en affär jag aldrig varit in i tidigare, butiken Z längst bort på gågatan mot E4:an. Till barnen hittade jagdäremot  lite av varje. bla så fick Märta ett par skor som hon mäkta stolt gick omkring med hela dagen.
Glad tjej...

Jag hade tidigare köpt ett ordjaktsspel till Olle nu när jag intresserat sig liiite av bokstäver.


De passade vi på att spela när Hilda var här.

Nu i helgen kommer mamma och pappa, Märta fyller ju 3 år och det ska firas. Först kalas med tre andra kompisar på lördag och sedan på söndag när hon egentligen fyller år med oss. Blir en helg fylld av fika, tårta och presenter :-)

Mer tankar

Kategori: Allmänt

Jag: ååå du får inte bli nå större nu Olle!!
Olle: Jo jag vill bli stor så jag kan bli pappa och sittar framför datorn hela dagen.

:-)

Höstfint

Kategori: Allmänt

I dag vaknade jag av ett underbart väder. Vi beslutade oss för att ta en liten picknick och cykla till Hässängsforsen. Ljuvlig var det men barnen var fort nöjda. När fikat var slut ville de hem....dagens barn... ;-)
Här kommer några bilder från dagen

Som vanligt är det inte så lätt att fånga dessa småtroll på bild...