ollemarta

Midsommar

Kategori: Allmänt

en varm och härlig dag var midsommaraftonOlle och Kevin
 

Semester!

Kategori: Allmänt

Ja då har två härliga dagar gått av semester och oj vad vi har hunnit mycket. Lekparkar, cykelturer, 4H gården, bilkörning, kompislek mm. Känns som att det är barnen som fått rätt mycket de första dagarna, men jag har hunnit med att rensa i blombänkarna och trädgårdslandet så jag känner mig nöjd :)

Midsommar kommer vi att fira här i Sävar med traditionsenlig dans runt midsommarstången samt grillning och lite lekar kan jag tro, hoppas bara på fint väder så vi kan vara ute!

Här kommer lite bilder från dagens äventyr

Lite kul att grabbarna (särskilt Olle) tyckte att diket med lite vatten var mer intressant än djuren som de fick besöka.


Märta och Ludvig tyckte mycket om rampen som de kunde spriga ner förMen några djur var intressanta


Märta ville gärna kolla in djuren på nära håll


Märta och Emma gungar

Sedan gick vi vidare till ett miniland med elbilar som grabbarna fick köra. Jag tror att det var höjdpunkten på dagen för dem.


Tankpaus


Märta fick åka med och oj vad hon skrattade!

 

Här kommer lite bilder från dagen

Kategori: Allmänt

Vi bestämde oss för att ta lite bilder med systemdigitalkameran idag. Vi är lite dåliga på att använda den, men vilken skillnad det blir! Man kan ju både efterbehandla bilderna och det bästa av allt är att den tar i samma sekund som man trycker av och det är en avgörande skillnad när man tar kort på barn.
Så nu kommer en hel massa bilder på våra små älsklingar :) (och då menar jag en massa...)
Kvartersfest

Kategori: Allmänt

I lördags hade vi kvartersfest på gatan. Vädret var inte det bästa, lite kallt och blåsigt men det kom ändå mycket människor!! Vi räknade till 15-16 familjer med ca 3-5 pers i varje familj så jag tycker ändå att det var bra uppslutning trots vädret.


Det började lite försiktigt...


Men slutade stort!


Så klart var Märta på egna äventyr.

Idag åkte Markus och barnen till Kriberg så jag är alldeles ensam....De ska vara borta till onsdag och imorgon kommer mina kolleger från forskarskolan hit på middag så jag blir inte så ensam ändå :-)

Bilder

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från helgen och början av veckan
Gick till dagis för att leka lite med Joel och Emma


Skulle försöka få en bild på mig och barnen men se det gick inte så bra...


FruktstundHär på väg hem igenMärta har varit extra trött och hungrig denna vecka och när Markus tagit upp henne har hon fortsatt att sova på soffan. Hon har även somnat i matstolen och idag i bumbostolen strax efter lunch.