ollemarta

Midsommar

Kategori: Allmänt

Firades i Lycksele på Ansia camping. Vädret var allt annat än bra men det var trevlig ändå. Fina stugor, men det var tur att Sara och Fredrik hade husvagn med förtält så vi kunde sitta där och äta eftersom det regnade. Stig fick permis från sjukhuset i två timmar så han var med också. Han var så glad så det var nog jätte bra att han fick lite miljöombyte. 


Midsommardagen åkte vi en sväng till sjukhuset och sedan upp till Kristineberg. Vädret var bättre så vi kunde vara ute.


I går åkte vi hem och det kändes jätte skönt att få komma hem. Jag och barnen har ju varit på strång sedan vi blev lediga. 

Idag har det varit strålande väder så barnen har mest varit ute. Olle har lekt med sina kompisar Joel och Sebastian precis hela dagen och de har så kul tillsamman! Jag har storhandlat och pysslat på ute. Bla rensat i trädgårdslandet vilket inte var en dag för sent. Nu är det så fint där! 
Nu ska jag slänga mig i soffan en stund innan sängen väntar.

Semester

Kategori: Allmänt

Dagen efter att jag fått semester åkte jag och barnen upp till Piteå. Lite tråkigt väder men vi fick två dagar med sol. Här kommer lite bilder.


Många timmar har spenderats på stranden...


Vi hade även den årliga gymnasietjejträffen eller egentligen träffas vi två gånger per år. Sommar och jul. Vi var sex av åtta som kunde komma denna gång och det är hur kul som helst!! Vi har verkligen mycket att prata om när vi träffas och det känns som om vi är ungefär i samma skeden i livet vilket gör att vi skulle kunna surra en hel vecka tror jag... :-)
På bild är Emma, Hanna, Cissi, Anneli, Ninna och Anna

Har precis kommit hem och nu ska vi bara packa om för att åka till Lycksele på Ansia med Markus familj och fira midsommar. Blir säkert skoj!

Glad Midsommar alla vänner!

Mer bilder

Kategori: Allmänt

Här kommer mer bilder från den underbara helgen
Efter det äventyret var det lite jobbig att cykla hem

sommarfest och långhelg

Kategori: Allmänt
I måndags var det sommarfest på förskolan. Det bjöds på sång, lek och bus.Fröknarna fick fyra vinbärsbuskar att ha på gården, kanske mest för barnen men en och annan fröken kommer nog också att smaka på de goda bären.

Helgen har annars varit ljuvlig! Beskriver det i bilder istället för ord...