ollemarta

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Är inte så särskilt duktig på att uppdatera nu för tiden men här kommer en liten i alla fall. Det har varit några hektiska dagar förra veckan när jag hade undervisning. Nu är efterarbetet nästan gjort med alla restuppgifter och kompletteringar som många studenter lämnar in i efterhand. Helgen hann vi vara både till skridskobanan och till simhallen. Det var första gången Olle stod på ett par skridskor och det var inte helt lätt och inte helt kul men idag var vi en kort sväng och det gick bättre. Simhallen däremot var en höjdare för dem båda, de ville aldrig hem! Jag tror att vi tröttade ut dem för söndagsmorgonen sov Märta till nio!
Söndag åkte jag och Märta in till Ersboda och shoppade liiite trots att jag lovat att inte shoppa något januari månad, men när jag bara kom över en fin vinterjacka för halva priset kunde jag bara inte ignorera det ;-). Imorgon ska jag träffa min kompis Sara och vi ska äta sushi, ska bli kul.
Inte så mycket bilder tyvärr, bloggar från ipaddan så jag kan inte lägga ut några bilder från den.

"Töntigt!"

Kategori: Allmänt

Olle var ute och lekte med sina kompisar när det går förbi en kille på sisådär 16-17år. Snabbt ställde Olles sig framför honom och frågar: Gillar du Hello Kitty? (kille gick nämligen i Hello Kitty hörlurar) kille tar av sig lurarna och säger: ö va?? Olle upprepar sig och killen säger nåt i stil med ja typ. Då tittar Olle på Joel som kommit ner från snöhögen och säger: töntigt!!
Han är inte blyg vår 5-åring :-)
Fortsätter han så här högre upp i åldern kan det nog finnas risk att han river sig nå stryk...