ollemarta

Midsommar

Kategori: Allmänt

Ett par riktigt härliga dagar har vi spenderat i Lycksele på Ansia resort. Super fint väder! mysigt sällskap och hela familjen Lindbloms har varit med + en bror till Markus svåger med familj. Vi kom ner fredag och myste i stugorna åt tillsammans och umgicks i Saras förtällt tills jag var tvungen gå hem på grund av allt för mycket gräspollen så reaktionen i näsa och ögon blev för mycket.

Lördag åkte vi till Djurparken och hade picknick, såg på en massa djur och fortsatte att umgås. En hellyckad helg med andra ord.
Här kommer lite bilder från helgenMärta och Olle på midsommarkvällen
Olle


Väntar på sälen
en vilopaus


Märta och Maja äter glass


Kevin och Olle kör båt


Märta


Vi spelar minigolf

Olle och Märta njuter av sängarna och varsin tidning

Australien närmar sig!

Kategori: Allmänt

Plötsligt solg det mig att det är mindre än en månad tills vi åker till Melbourne! Har verkligen bävat för detta och inte alls varit sugen att åka från sommar till vinter (som det är där då), jättelång flygresa närmare 24 timmar i flyg osv. Men igår tog jag fram lägenhetn vi ska bo och tittade lite mer. Nu börjar jag ändå se fram emot resan
och egentligen är det ju bara bra att det inte är så varmt, vi håller ju till i en storstad inte på stranden.
Här kommer en liten film på hotellet och omgivningen. Själva konferensen är bara ett stenkast från hotellet så det är ju helt perfekt.
 


Det jag bävar för mest är att vara ifrån barnen 11 dagar, det kommer att kännas....

Postern som jag ska presentera på konferensen är nu skickad till tryck och så här blev den...
Vi försökte göra den i lite svenska färger....

Piteå & Förråd

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag och barnen till Piteå för att förskolan var stängt igår och sedan ville personalen att vi gärna skulle vara lediga eftersom de ska under helgen flytta tillbaka till den nyrenoverade förskolan. Jag har fortfarande kvar föräldradagar så jag passade på att ta ut några dagar så vi kommer att vara här fram till tisdag. Igår var de kallt men fint väder så då stannade vi i Jävrebodarna för att njuta och kasta sten (jag njöt=solade och barnen kastde sten). Idag har jag fått en timmes shopping och hittade ett par byxor och en tunika får se om jag hinner en sväng till innan vi åker hem.

Här kommer lite bilder.

Förra helgen var mamma och pappa hos oss och Markus och pappa började bygga vårt förråd, vilket gick riktigt bra och de hann jättemycket på de två tre dagarna de kunde jobba. Nu är det lite småfix kvar men sedan kan vi nog börja nyttja förrådet vilket verkligen behöver.