ollemarta

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Kategori: Allmänt

Den lediga fredgen spenderades hemma med kompisar på besök för barnen och kompisar på besök för mig på kvällen. Lördag bjöd på både simskola, och skidskola med mer och mindre entusiastiska barn.
 
Men kvällen var lite spakare för Märta och på söndagmorgon var båda barnen rätt spaka. Olle hade en fruktansvärd huvudvärk och 38 i feber, Märta också med feber men tack och lov ingen huvudvärk...
 
Nu ikväll är Olle lite bättre men Märta har fått tillbaka feber och nu ligger den på 40 grader
 
Det blir VAB imorgon så får vi se hur resten av veckan blir.
 
 
 
 
 

Kriberg och Piteå

Kategori: Allmänt

I helgen har vi varit till farmor och farfar i Kristineberg. En mycket kul helg med många kusiner och helt underbart väder. Inte alls lika kalls som här i kusten. Olle lekte mycket med de större barnen och det var spännande och kul. De fick hoppa från garagetaket till och med och det var nog höjdpunkten! På lördagkväll hade vi hyrt simhallen och som faktisk fortfarande är i gång i Kriberg. Mysigt hade vi där också.
 
 
 
Förra helgen var jag och barnen uppe i Piteå och firade min ena bror som fyllde 50 år. En jättetrevlig fest hade han!
 
 
En intensiv veckan har påbörjats med mycket undervisning för min det men jag tycker ju att det är jättekul även om man blir riktigt mör efter en heldag.
 
Det andra roliga som hänt i veckan är att jag äntligen fått min första artikel accepterad för puplikation i tidskriften "International Journal of Consumer Studies" känns så otroligt skönt!!
 

Gott och blandat

Kategori: Allmänt

Första dagen på det nya året 2013 som säkert kommer att bli lika bra som förra. Man brukar ju blicka tillbaka på det gångna året och jag måste säga att jag har fått vara med om mycket. Tror jag visar det med bilder...
Märta med sina utslag
 
Toronto, Kanada. Här Niagarafallen
Olles kalas med en massa 6 åringar
 
Midsommar i Lycksele
 
 
Sommarsemester till Gävle och Göteborg
 
Melbourne, Austarlien
 
Presentation av poster
 
Olles första förskoleklassdag
Förrådet blev klart
 
Julen firades i Piteå i år hos min bror med familj. Mycket trevligt och barnen hade kul men höjdpunkten var när tomten kom med alla julklappar.
 
Kalle Ankas jul för de vuxna...
 
 
Och för de mindre
 
 Tomten kom tillslut!
 
 Märta fick Rapunzel hår