ollemarta

Olle 6 år

Kategori: Allmänt

I fredags hade vi kalas för Olle. Han hade bjudit 13 kompisar på pyjamasparty på fredag eftermiddag när klockan närmade sig party och det fortfarande regnade blev jag en aning nervös, vad skulle vi göra med 13 barn inomhus? Men en halvtimme innan partyt började sprack det upp och vi kunde ha ett utekalas vilket var jättebra och jag tror att det blev riktigt lyckat, Olle var nöjd i alla fall. Här kommer lite bilder












Efter skattjakten blev det Smurffilm tills kalaset var slut


Olle vaknade jättetidigt för att se fram emot han riktiga födelsedag. Mycket paket blev det...


Märta fick också en liten present.



Löpning...

Kategori: Allmänt

Jag tycker att det börjar gå bättre och bättre med löpningen faktiskt. För den som är intresserad ;-) (kanske inte så många...)







Är lite sugen på spring en mil vinn en bil fast det går mitt på dagen och om det är varmt så tror jag att det är outhärdligt att springa så vi får väl se.

Oj vilken helg!

Kategori: Allmänt

Det har varit en riktig skön helg där vi faktiskt har hunnit med en hel del. Torsdagen åkte vi till äventyrsbadet i Holmsund och det tyckte barnen var jättekul!! Helt perfekt pool för Olle och Märta som inte är så vana med vatten. Olle åkte vattenrutschkana flera varv så han var riktigt modig.
Middag hade vi sedan här hemma med Ödins.
Fredag åkte Markus och Mats till byggmax för att köpa virke till förrådet som vi ska bygga, Markus hann även börja grävar ner några plintar. Lördag hann jag måla hela garaget, lite annat smått och gott samt plantera blommor. Känns som att det varit en härligt och effektiv helg. Lördag hann vi även med en middag hos Elsa, Inez och Verran villket var trevligt som vanligt.
Idag har jag och barnen varit en sväng på Coop och barnens hus. Olle fyller ju år nästa helg så vi bestämde att han skulle se om det var något han önskade sig på barnens hus. Det var inga större problem att välja ut flera saker som var intressanta. Ikväll har vi hunnit ut med inbjudningskort till hans kalas. Han ville verkligen ha pyjamasparty så det blir det på fredag med en si sådär 12-14 6- åringar ;-). Vi får hoppas på bra väder, då blir det nog ett utomhusparty.
Nu blir det en ny arbetsvecka imorgon, som börjar på vårdcentralen för mig för att kolla upp mina ögon. Onsdag blir det till att laga en tand som inte gick igenom kontrollen.

Några bilder

Kategori: Allmänt

Det är långt mellan inläggen nu för tiden. Känner mig inte så peppad att sätta mig å skriva när det är de enda jag gör på dagarna. Här kommer lite bilder som Märta och hennes kompis Ludvig tagit.









Från i Påskas när farmor gör Märta fin i håret



Jag och Märta med varsitt diadem


Så här kan man också sova...


Valborg spenderades på Umedalen med kusiner och vänner. En jättekul dag/kväll för alla inblandade


Barnen fick äta ut, var lite kyligt men mysigt


Märta ville på golvet...

I helgen blir det att fortsätta med vårjobbet med huset och trädgården.