ollemarta

Oj vilken helg!

Kategori: Allmänt

Det har varit en riktig skön helg där vi faktiskt har hunnit med en hel del. Torsdagen åkte vi till äventyrsbadet i Holmsund och det tyckte barnen var jättekul!! Helt perfekt pool för Olle och Märta som inte är så vana med vatten. Olle åkte vattenrutschkana flera varv så han var riktigt modig.
Middag hade vi sedan här hemma med Ödins.
Fredag åkte Markus och Mats till byggmax för att köpa virke till förrådet som vi ska bygga, Markus hann även börja grävar ner några plintar. Lördag hann jag måla hela garaget, lite annat smått och gott samt plantera blommor. Känns som att det varit en härligt och effektiv helg. Lördag hann vi även med en middag hos Elsa, Inez och Verran villket var trevligt som vanligt.
Idag har jag och barnen varit en sväng på Coop och barnens hus. Olle fyller ju år nästa helg så vi bestämde att han skulle se om det var något han önskade sig på barnens hus. Det var inga större problem att välja ut flera saker som var intressanta. Ikväll har vi hunnit ut med inbjudningskort till hans kalas. Han ville verkligen ha pyjamasparty så det blir det på fredag med en si sådär 12-14 6- åringar ;-). Vi får hoppas på bra väder, då blir det nog ett utomhusparty.
Nu blir det en ny arbetsvecka imorgon, som börjar på vårdcentralen för mig för att kolla upp mina ögon. Onsdag blir det till att laga en tand som inte gick igenom kontrollen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: