ollemarta

Piteå helg

Kategori: Allmänt

Förra helgen firade vi Markus syster som fyllt jämt. Hon ville fira den dagen i Piteå på havsbandet så vi bokade rum och showbuffé. Fredag var vi lediga så vi åkte ganska tidigt iväg för att hinna träffa mamma och pappa +att de skulle ta hand om Olle och Märta under kvällen och natten. Kvällen var mycket trevlig med god mat och trevligt sällskap. Johanna var nöjd över dagen och det var huvudsaken.
 
två miffon :-)
 
Utsikt från rummet
 
Lördag förmiddag hämtade vi barnen och vi badade på äventyrsbadet, men det var ingen höjdare, iskallt vatten och inte så småbarnsvänligt när man kom ner i alldeles för djupt vatten i flera av rutschkanorna.
Lekparken var däremot en höjdare, mycket kul.
Lördagkväll åkte vi till syrran och åt middag också jättetrevligt.
Märta var dock inte helt fräsch och när vi kom hem hade hon kring 38 i feber. Söndagsmorgonen var hon inte så pigg så vi packade snabbt ihop och åkte hem. Hon blev riktigt dålig med närmare 40 grader söndag och måndag men onsdag var hon på förskolan igen. Vi passade då på att baka bullar
 
 
Olle har mycket aktiviteter just nu. Han har börjat handbollsträning, eller rättare sagt bolleksträning som så småningom om han vill övergår till handboll. Idag har de också haft bad på fritids och det verkar ha gått bra, men han var lite trött ikväll.
 
Tisdagar har Märta sångskoj och hon tycker att det är jättekul så det är lite aktiviteter som tar upp endel tid men är också kul och givande för dem.
 
Vi bytt markistyg på en av våra markiser (vi har tre stycken) som sitter utanför köksfönstret, det blev riktigt bra, nu ska vi bara spara lite pengar och sedan byta tyg på terassmarkisen som vi flyttat till ett mycket bättre ställe.
 
 
Efterom det var ett bra tag sedan jag bloggade så kommer här lite andra bilder från tidigare i höst
 
Olles första läxa
 
Förrådet som äntligen är klart
 
En helgmorgon när jag kom ner så hade de mysigt tillsammans
 
Så här kan det se ut när man inte får köpa vad man vill på affären...
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: