ollemarta

Bilder

Kategori: Allmänt

Är tredje gången jag försöker ladda upp lite bilder men det verkar vara väldigt segt får se hur det går nu. Här kommer i alla fall lite bilder på Ferievägen 33:s sötaste :)






Ni får bortse från miffot i mitten :)

Här rullar dagarna på. Ikväll har vi varit på badhuset hela familjen och det var riktigt mysigt. Vi var ensam i badet nästan hela tiden som vi var där. För Märta var det första gången och det gick över förväntan! Hon var inte alls rädd för vattnet utan mer konfunderad över stället. Olle börjar tycka att det är skoj att vara där och idag ville han t.om bubbla!

Märta är rätt jobbig nu. Hon skriker som en stucken om hon inte får som hon vill och så fort man sätter sig vill hon upp i famnen och sedan blir hon som en ål. Olle tycker att det är jobbigt när hon skriker så mycket så han sitter ofta med händerna för öronen. Samtidigt är hon ju så söt där emellan. Hon vill ju göra precis som Olle. På morgonen vill hon helst inte ha välling längre för Olle har börjat med macka och mjölk och det vill hon också ha. Hon ska sitta precis bredvid honom i soffan och sitter han vid köksbordet ska hon också göra det. I morse blev det riktigt gulligt...:)


I kväll har vi fått svinvaccinet jag och Markus (Olle fick redan förra veckan) så nu ska vi nog snart vara skyddade mot denna jobbiga flunsa.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: