ollemarta

Smått och gott

Kategori: Allmänt

Dagarna går och just nu är det en bra period. Märta är frisk men Olle har blivit lite förkyld dock inte så mycket så vi får hoppas att det inte blir mer. Igår fick Märta vaccineringssprutan och hon verkar inte heller särskilt påverkad. Vaknade vid 22 tiden igår och var missnöjd, märktes att hon hade ont men efter en timme somnade hon om och har sovit hela natten. Markus har flexat på förmiddagen så jag kunde åka på jobbet och göra bort lite saker + att jag var på intrevju om doktorandtjänsten som jag sökt.

Olle var ledig i tisdags så vi passade på att åka inte till stan och köpa julklapp till Markus, tyvärr var den slut...men vi hann i alla fall äta lunch på max, en favortisysselsättning för Olle :) Märta var också hur nöjd som helst så det gick verkligen över förväntan.

På lördag åker hela familjen till Piteå för att fira 1:a advent. Känns riktigt kul! Saknar mina syskon!! Så det ska bli skoj att få träffa dem, öven om det bara blir en kort visit.

Har fått dagiskorten på Olle. Tyvärr hann han inte vara med på gruppbilden men han fick vara med på enskilda kort och det var ju bra.


Söt blev han också (som vanligt :))


Det här är Märtas favorit sysselsättning just nu, men hon tar sig inte ut själv...


Hörselkåporna gillar de båda två så man får köra turordningsregler :)


Detta är en typisk bild på morgonen. Man kan inte annat än älska sina barn över allt annat, även om de är krävande ibland. Man får verkligen mycket tillbaka av dem. T.ex. får jag världens goase puss på kinden varje morgon Olle kommer till vårt sovrum. Han bryr sig aldrig om att man ibland ser ut som sju svåra år med sminket liggande mer under är på ögonen.



Kommentarer

  • Veronica säger:

    Gud så fin Olle blev på fotot :-)

    Å Märta i kökslådan...goungen.

    Javisst är de underbara de små liven även om man vissa dagar tänker förbjudna tankar ;-)

    2009-11-27 | 11:59:04
  • eva-mari lindblom säger:

    Hej

    Jag vill bara se mer o mer söta kort, dom är ju föööör fina

    farmor

    2009-12-02 | 09:31:51

Kommentera inlägget här: