ollemarta

Hänt i veckan

Kategori: Allmänt

Här i Sävar händer det inte så mycket just nu. Vardagsrutinerna är i full gång. Idag har jag åkt in på jobbet för att träffa några kollegor. Märta var riktigt duktig, hon sova ca 2½timme ute på balkongen på jobbet så vi hann planera en hel del! På söndag kommer mamma hit med buss för att sköta barnen. Hon stannar hela veckan eftersom jag kommer att jobba heltid nästa vecka. Känns som en otrolig förmån att få ha henne här, och att hon ställer upp!! En vecka här är ju rätt mycket och inte nog med det, hon kommer två veckor till under hösten. Olle ser fram emot att hon ska komma men är lite konfunderad att inte morfar ska följa med. Det är som om han inte riktigt tror att morfar kommer att klara sig själv hemma i Piteå.

Märta har varit lite grinig de två senaste dagarna och hon har även haft riktigt taskigt i kistan. Efter varje måltid har hon bajsat och det mer av den lösa varianten (om ni nu ville veta...) Hoppas att det blir bättre snart.

Olle verkar trivas bra på förskolan. Idag blev det en rätt lång dag. Lämnade honom 08.30 och hämtade 15.00, men när jag kom ville han inte alls hem. Det känns som om han tycker att det är roligt igen, och den nya personalen verkar toppen!

I söndags lekte Olle med sin kompis Sebastian och de är så söta tillsammans att man vill bara krama dem :)
Här ett litet smakprov



Olle gillar ju att kramas och pussas och här fick Märta ett smakprov på det. Hon var måttligt förtjust...



En typisk bild Märta med mat i munnen...

Kommentarer

  • Veronica säger:

    Hur söta som helst :-)

    Så skönt att ha mamsen som ställer upp sådär. Det är verkligen guld värt!

    2009-09-11 | 14:01:50

Kommentera inlägget här: