ollemarta

Snart påsk!

Kategori: Allmänt

Ja då jobbar man bara en dag till sedan bär det av till Piteå och sedan en dagstur till Kriberg för att vara med på Martins (Markus systers barn) dop. På skärtorsdag har vi den årliga påskmiddagen, även om den blir lite annorlunda i år...Känns som vanligt jättekul att få träffa mina syskon och syskonbarn! Däremot har de inte lovat så bra väder så vi får se vad vi hittar på.

Helgen som var hade jag och Olle en riktigt mysig dag. Först åkte vi in till Coop och Rusta sedan åkt vi vidare till stora stan som han kallar det. Där hade jag lagt av lite kläder som jag hämtade samt att vi lyxade till det med att äta på Max. Det är så mysigt att få rå om storkille lite för sig själv ibland, ofta är det kamp om min uppmärksamhet särskilt när jag kommer hem från jobbet. Allt för ofta är det den lilla vilda som vinner genom sitt enträgna skrikande....Hon vet hur hon ska göra för att få sin vilja igenom den där damen....bävar redan för tonåren :)
Väl hemma från stora stan hann vi bara hämta badväskan sedan åkte vi raskt vidare till badhuset här i Sävar. Där var kusinerna Kevin och Rebecca också. Vi hade det mysigt även där. Olle har blivit betydligt modigare i vattnet. Han vågar åka rutschkana och i lördags vågade han till och med släppa taget om mig om än bara för en liten sekund.

Väl hemma igen så hade Märta blivit sjuk med hög feber och förkylning. Hon kräktes också en omgång när feber steg till 39 grader. Riktigt spak var hon på lördagen, sov i flera timmar på dagen. Söndagen var bättre, hon hade ingen feber förrän på kvällen då den kom igen. Men nu är hon frisk förutom att hon hostar. När hon kräktes så såg vi framför oss en påsk i spysjukans tecken...men det är bara konstatera ett hon verkar vara en sån som kräks av feber och det kan ju vara bra att komma ihåg.

Här kommer lite bilder också


musikstund på skrivbordet


Söta Olle!


Busiga Märta 


Ibland åker dessa på när Märta är lite för högljudd...


Här var hon dock inte så högljudd, sov så här i flera omgångar i lördags.


Redan dagen efter kunde hon (och Olle) hjälpa eller stjälpa till med brödbaket...


Oj vad det var jobbigt att baka!
 

Kommentarer

  • Veronica säger:

    Lät mysigt med egentid tillsammans med Olle. Det behövs det med. Känner igen det där med en skrikande lillasyster ;-) Det verkar vara typiskt för barn nr 2. I alla fall här på gatan..

    2010-03-30 | 22:50:44

Kommentera inlägget här: