ollemarta

Kalashelg

Kategori: Allmänt

Idag har vår älskade Märta fyllt 3 år. oj vad tiden går fort! Hon började redan i går med att ha kalas för sina kompisar, vilket var jätte skoj. Hon fick också jättefina presenter, hello kitty spel, smykeskrin och my little ponny
Det var så kul att få rå om dessa småsyskon en lite stund.Det var lite svårt att blåsa ut ljusen så tillslut var vi några som fick hjälpa till..


Efter en liten lekstund så var det dags för skattjakt ute Markus var lekledare

Inne i lekstugan hade piraterna glömt en skatt

Som de alla fick ta del avSå var kalaset slut och alla fina kompisar traskade hem igen..Hennes riktiga födelsedag började med paket i sängen på morgonen


Och tårta i köketSedan var det dags för bibelutdelning för alla som är 5 år så det blev en promenad i de underbara höstvädret till kyrkan.


Där var det också sång och musik av kyrkisbarnen, barnen var jätteduktiga!

En lugn dag som spenderades ute och inne. Före middagen gick jag, mormor och barnen en sväng till lekparken, skogen och dagisgården. Helt otroligt härligt väder har det varit hela helgen! 


Kommentarer

 • bettan säger:

  Har Sixten smitit från fikabordet? :-) Han har pratat ihjäl oss om bilar, ormar, hajar och allt annat kul som fanns att leka med och ville till Märta hela dagen idag.

  2011-10-16 | 21:29:20
 • Emelie säger:

  Å så mysiga bilder!

  2011-10-17 | 10:14:52
  Bloggadress: http://sebbeludde.blogg.se/
 • mormor säger:

  Tur att mormor och morfar fick vara med och fira Märta när hon fyllde 3 år och se och träffa alla Märtas kompisar. Det var också jätteroligt att få följa till kyrkan och vara med när Olle fick sin bibel och höra när kyrkisbarnen sjöng så fint.

  2011-10-17 | 17:59:09

Kommentera inlägget här: